Oldalak

szombat, november 3

Csavart és hullámos hering

A barátnőmnek készült már pár napja, de csak most tudtam fotót kérni róla! :)

7 megjegyzés:

  1. Üdv!
    nagyon szép ez a szett! Nem tudnád feltenni a mintáját? Ez a csavart hering minta érdekelne, nem találom sehol. Előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  2. Ibolya! Ezt a mintát én sem találtam sehol a neten, én találtam ki a karkötőhöz. Ha gondolod (és türelmes vagy) akkor figyeld a blogomat, igyekezni fogok megrajzolni a mintáját. Vagy legalább leírni!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a választ és figyelni fogom a blogodat, előre is köszönöm és jó fűzést, nagyon szépen dolgozol.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Tiszi!
    Szépen kérlek küld el ennek a csodás ékszernek a mintáját.
    mária

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mária! Sajnos nincs mintám hozzá. És amikor megfűztem még nem tudtam mintát rajzolni, így nem is lett megörökítve. Plusz most újra kellene fűzzem, hogy tudjam hogy csináltam pontosan. Ha lesz rá időm, megpróbálom, de nem ígérek semmit. Viszont nem tudom hova küldhetném, hiszen csak annyit tudok rólad, hogy Mária a neved. :)

      Törlés
    2. Kedves Tiszi!
      Azt gondoltam, hogy az e-mail címem megjelenik nálad. Honlapom nincs ezért nem közöltem a címét. Sajnálom, hogy nincs minta.
      Még egy kérdésem lenne, hogy a két soros ( a mintádon is látható) fonást, hogy kell készíteni. Ha kérhetném tedd fel ide az oldaladra.
      Üdv. Mária

      Törlés
    3. Kedves Mária! Nem, nem jelent meg email cím a bejegyzésed mellé.
      A "fonás" tulajdonképpen 4 szemes herring hurka. Csavart herring fűzés a nyaklánc alapmintája. Ha ezalapján rákeresel a google-val, akkor lehet, hogy találsz valami kiindulási pontot. Én annyit variáltam rajta, hogy a herring 2-2 szeme közé befűztem egyszer 1 szem kását, majd 2 szem kását, majd 1 kockagyöngyöt amin talán 2 sort is átfűztem. Aztán meg leapasztottam ezt: 2 szem majd 1 szem kásával. Ha ez segít, akkor örülök :)

      Törlés