Oldalak

hétfő, június 15

Gyöngyhímzés, bogyókkal és horgolással


Az úgy volt, hogy több mint egy éve vettem pár ásványt. Azt hiszem csíkos jáspisok, de ki emlékszik már ilyenekre. Arra gondoltam, hogy kipróbálom a gyöngyhímzett karkötőt. Na, annak rendje és módja szerint felragasztgattam a köveket a filcre és elkezdtem befoglalni őket. Eddig rendben is volt. De már itt rájöttem, hogy sajna nem lesz jó a végeredmény, mert a kövek nagyon más formájúak és nem is laposak. Szóval érdekesen néztek ki, így gyorsan abbahagytam és eltettem. Kb. 1 hónapja elővettem, mondván nem ér eldugni. Levágtam belőle egy követ és megcsináltam a medált. De már a medált is legalább 3 menetben fűztem. Nem tetszett az első megvalósítás, bontottam. Másodikra sem tetszett, de akkor már inkább bonyolítottam. És így tovább. De hiába fűztem hozzá bogyókat és horgoltam hozá láncot, valahogy a medál még nem az igazi. De azért már mutatom, mert félő, hogy megint a "majdleszvalamikorvalamibelőle" dobozba kerül. És hátha nektek van valami tippetek vele ami előrébb visz. :)

17 megjegyzés:

  1. Szerintem így tökéletes.Én már nem bonyolítanám tovább.
    Ha nagyon nem vagy vele megelégedve,de már annyira hogy rá se bírsz nézni,küldd csak el nyugodtan.
    Én tudom nézegetni!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem sincs ezen már mit bonyolítani...jó ez úgy ahogy van! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem így ahogy van, nagyon tetszik!!!!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is nagyon szép úgy ahogy van! :-)

    VálaszTörlés
  5. Így ahogy van TÖKÉLETES!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Nézegettem mindkét képet, de nekem így tetszik, ahaogy van.

    VálaszTörlés
  7. Nahát lányok, köszönöm! :) De még mindig nem tudom, hogy mi baja a medálnak. :( Ne csak dícsérjétek, hanem mondjátok, hogy mit kellene tenni vele. :(

    VálaszTörlés
  8. Én nem tudom mi bajod vele, szerintem is rendben van. Ha nagyon ellene akarnék szólni, nekem egy kicsit sötét a tónusa, de ennyi :-)

    VálaszTörlés
  9. Sziiia! Szerintem el ne tedd abba a dobozkába. Vétek lenne. Csodálatos. Szerintem így tökéletes, ahogy van! Nagyon tetszik! :)))

    VálaszTörlés
  10. Szerintem se bonyolítsd tovább mert,akkor meg túl zsúfolt lesz.
    Nekem így, ebben a formában nagyon szép!

    VálaszTörlés
  11. Szerintem állati jó, én nem ragoznám tovább! Csak bámulok, hogy milyen jó érzékkel tudsz összeállítani mindenféle formákból, darabokból egy tuti kis láncot! Bravó!

    VálaszTörlés
  12. Lehet, hogy mindenkinek tetszik rajtam kívül? :( Köszönöm a kedves hozzászólásokat.
    Maya! A kő alapból sötét, nagyon nem akartam kifehéríteni a gyöngyöket körülötte, mert eléggé elütő lett volna. De nekem is kicsit sötét maradt. :( De nem ez a fő gondom vele. Hanem hogy olyan semmilyen a medál. :( És még mindig nem látok ki belőle több lehetőséget. :( Lehet fáradt vagyok és el kéne tennem. És mondjuk 2 hét múlva már lenne új ihletem? :)

    VálaszTörlés
  13. Szia! Nagyon-nagyon szép lett! Én sötétmániás vagyok, úgyhogy a színében sem találok kivetnivalót :))
    Ötlet: a kő körül a felső részbe én még beletennék pár delicát és kialakítanám szív formára.

    VálaszTörlés
  14. Szerintem is tökéletes. Nekem éppen azért tetszik a medál, mert nem szabályos. Nagyon szépen összeraktad a bogyókkal! Szuper!!

    VálaszTörlés