Oldalak

péntek, november 6

Gyerekeim

Pár napja készült ez a kép a fiaimról. Soha nem sikerül úgy fotózni őket, hogy valamelyik ne grimaszolna, pislantana, bohóckodna. Ez most majdnem jó. :) Azaz nekem tökéletes. Gondoltam, megmutatom nektek, hogy ha nem fűzök, akkor kikkel töltöm az időmet. :)

24 megjegyzés:

  1. Nagyon helyes gyerkőceid vannak :-)

    VálaszTörlés
  2. És mind fiú!!!....;;;))) Nálunk pont fordítva;;)) Mind csaj!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek! A picurkád is milyen nagy már! A középsőnek van a legcsibészesebb mosolya!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm lányok. :) Igen, nekem csak fiaim vannak. De megbékéltem vele, hiszen szerencsére imádnivalóak. :) Még akkor is ha a napom 90%-át lefoglalják. És még akkor is, ha folyton van munka körülöttük. Szuper az élet ennyi fiúval egy házban. :) És igen Liza, Matyi a legnagyobb csibész a csapatból. :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon édesek! Azért az a csibészes mosoly ott van a nagyobbak szája szegletében is!!

    VálaszTörlés
  6. ó de kis csibész mosolyú mindegyik! - most látom, a többiek hozzászólásában, hogy mind a csibész mosolyt vettük észre))))) - nagyon helyesek))), de hogy van időd ennyi férfiember mellett még gyöngyözni is...! minden elismerésem a Tiéd!))

    VálaszTörlés
  7. Nagyon helyes kissrácaid vannak! Én is megbékéltem a 3 lánnyal, és már hozzák nekem a fiúkat is :D. Majd hoznak neked is lányokat a fiaid - nem is hiszed, hogy milyen hamar :(.

    VálaszTörlés
  8. Jaj, de cukik, vagányak, gondolom nem kis fejtörést okoz 3 fiú, nekem egy van, de még emlékszem a kiskori rumlizásokra, kisautó, legó.... De azért nagy öröm. Szerettem volna nagy családot, de az élet másképp hozta, én mindig azt mondom, minnél többen vagyunk annál vidámabb az élet!!! (ehhez képest csak 3 tagú a családom:-)

    VálaszTörlés
  9. :) Nagyon szépen köszönöm a dícséreteket. :) Elmondtam a fiaimnak és egy csibészes vigyor volt a válasz. :D
    Ibolya! Ha nem lennének ők hárman akkor biztos nem lenne kedvem gyöngyözni sem. Nem sok időt hagynak a hobbimra, de ami van azt nekik köszönhetem. :)
    Joli! Én nem várom, hogy lányokat hozzanak. Nagyon fiús anya vagyok. :D
    Maya! Amikor csak 3-an voltunk, mi akkor is nagyon boldogok voltunk. Nem hittem akkoriban ugyanis, hogy lesz még kettő. :D De jöttek, és így lett természetes.

    VálaszTörlés
  10. Nagyon helyes gyerkőceid vannak, büszke lehetsz rájuk! Gondolom azért van velük dolgod bőven.

    VálaszTörlés
  11. Na Ők az igazi Gyöngyszemek! Csuda helyesek!
    Mi a gyerkőcökben is sorstárak vagyunk:-) Attól függetlenül, hogy én is tipikus fiús anyuka vagyok, (egy copfost, még lehet bevállalnék)De biztos, ennek így kellett lennie és ez így van jól.
    A középsőm, nekem is rúgja a bőrt.

    Csajok! Ti sem láttok a blogomon hátteret? Hova tünt?

    VálaszTörlés
  12. Nagyon helyes gyermekeid vannak!!!! :) Nekem "csak" egy van, egy kisfiúúúú :)

    VálaszTörlés
  13. Nagyon helyes vagány fiuk !

    VálaszTörlés
  14. Gratulálok a gyerkőcökhöz!!!Gondolom milyen ricsaj lehet nálatok.Nekem csak egy kétéves kislányom van,de ha ő beindul....:)A kicsi hasonlít rád szerintem a legjobban,így kép alapján.Gratulálok,helyesek!!!

    VálaszTörlés
  15. Nagyon szép gyerköceid vannak, látom nálatok is van élet. :)))
    Nálunk három fiú, és egy lány az arány.

    VálaszTörlés
  16. Csodaszépek a fiaid! Tudom hogy nem unatkozol mellettük! :)))
    De, hogy Domi már ilyen nagy!!!!

    VálaszTörlés
  17. Édesek! Gratulálok hozzájuk!

    VálaszTörlés
  18. Nagyon édes kis társaság! Sok boldogság velük az élet. Minél több "galibát" okoznak az embernek, annál többet kell gyöngyözni, igaz?
    Nekem a két lány, egy kevésbé, és egy eléggé hisztis után kimérte a Jóisten a rendes, szófogadó, imádnivaló, puszilgatós kisfiút. Öröm az élet idehaza.

    VálaszTörlés
  19. Gratulálok a szép családodhoz!Aranyosak!Csodállak,hogy három gyerkőc mellett mikor van időd ennyi szépséges ékszer elkészítéséhez!

    VálaszTörlés