Oldalak

péntek, június 4

Eperfesztivál??? Botrányos :(

Nem is tudom mit írhatnék még én is le erről a vásárról, amit Kriszta még nem tett meg. Csak az érzéseimet írhatom, mert a tények ott vannak Krisztánál. Én szomorú vagyok. Becsapva érzem magam. Palira vettnek. Kijátszottnak. És úgy érzem hogy pofon kellett volna vágnom azt a nyikhaj Norbit. Mikor a szemünkbe vágták, hogy mit pattogunk azért a pár ezer forintért amit befizettünk, hát azt hittem tényleg megcsapok valakit. Addig nem éreztem ezt olyan nagyon fontos tényezőnek, csak bántott, hogy ott ácsorgunk és senki nem tud semmit. De akkor elszakadt bennem a cérna és megkérdeztem, hogy ugyan neki nem hiányozna a havi "zseb"pénzéből ennyi? Mert nekem a 3 gyerek mellett bizony hiányzik majd. És hogy képzeli, hogy majd őt fogom sajnálni, mikor ilyen hangnemben képes beszélni azokkal, akik fenntartják az életszínvonalát. Na, ez volt az a pillanat amikor azt mondtam, hogy itt álljon meg a menet és fejezze be velünk a kiabálást. És még mi nem vagyunk kultúremberek! Nahát, ennyit erről a bagázsról! Meg még azt, hogy "vis majorra" hivatkozva nem akarnak fizetni. Miközben nagyon jól tudta, hogy árterületen szervezi a fesztivált. Hétfő óta tudja, hogy árvíz is jön. Elég lett volna írni minden jelentkezőnek egy köremailt, hogy elmarad és bepótolja. Hát nem? Ja, hogy akkor nem nyelhetné le a pénzünket? Hoppá!

6 megjegyzés:

  1. Ahogy Krisztinél is írtam, elszomorítanak az ilyen események, amikor lehengerlő rámenősék azt gondolják, joguk van kihasználni mások jóindulatát és bizalmát. De talán ... jönnek még szebb idők. Csak hinni kell benne :)

    VálaszTörlés
  2. Nos, Krisztánál már leírtam mit gondolok...de azért megteszem itt is,kiegészítve azzal, hogy ez megtévesztés, csalás és sikkasztás,van épp elég a számlájukon...:

    Te jó Isten! Tudom, hogy sok aljasságra képesek az emberek, de mindíg meglepődöm, amikor kiderül valakiről hogy az.
    Hát, az elmondottak alapján nem véletlen hogy szerződést nem szokásuk kötni...
    Én utána járnék a cégnek ahogy csak tudok.Adószám nyilvántartás,APEH,PSZÁF,rendőrség...bármi ami szóba jöhet...
    Lekérném a telefonbeszélgetések hanganyagát, a banktól igazolást, hogy utaltam,....és a többiek aláírását+jegyző bácsiét, hogy az elhangzottak szem-és fül tanúi voltak a szóbeli megállapodást illetően,miszerint mehettek egy másik rendezvényre.
    egy cseppet sem bíznék Norbikában...
    Fórumokon is felhívnám mindenki figyelmét.
    Lehet, hogy rossz indulatú vagyok, de felháborítónak tartom, hogy büntetés nélkül szedhetnek el így emberektől pénzt!És nem is a pénz a lényeg,hanem a lelki háttér, az előre eltervezett kiszúrás. Biztos nem Ti vagytok az elsők...és nem is az utolsók...
    Igazad van: szerződés mindenek előtt!!

    Kívánom, hogy a csere rendezvényen minden rendben menjen,és hogy ez legyen életed utolsó ilyen élménye!!!

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom, hogy így jártatok... én is reklamálnék hivatalos szerveknél, hogy másokkal ezt már ne csinálhassák meg...

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Lányok az együttérzést. Ahogy Kriszta is írta, ez a tanuló pénz. Remélem én is, hogy a többi szervező azért nem ennyire ... inkompetens (?!?). Szép szóval.

    VálaszTörlés
  5. Ez tényleg borzasztó, sajnos én is jártam már így, nem vásárral, de ott is a szerződés hiánya volt a gond...csak én semmilyen kárpótlást nem kaptam, remélem ti fogtok és azóta én is megtanultam, hogy szerződés nélkül SEMMIT nem csinálok. Azt az embert meg tényleg meg kellett volna csapni...csak a végén még talán azt is ti nyakatokba varrták volna. Sajnálom, kitartás, az idő majd elfeledteti...vagy legalább is halványítja.

    VálaszTörlés
  6. Tényleg botrányos! Sajnálom, hogy így jártatok!

    VálaszTörlés