Oldalak

kedd, augusztus 17

Keltás táskalógó


Tegnap firkálgattunk a kicsivel és az jutott eszembe, hogy gyerekként mennyi olyan rajzot tanultam amit egybe kellett lefirkantani, anélkül, hogy felemeld a tollat. Versenyeztünk a testvéreimmel, hogy ki tudja több féle képpen lerajzolni pl. a házikót, vagy gyorsabban ezt a csillagformát. És beugrott, hogy milyen szépen meg lehetne ezt fűzni. :) Úgyhogy este, amikor végre csend lett, megfűztem. Mivel kicsit kicsi lett, medálnak nem való, fülbevalót meg alig hordok. Így a táskám dísze lesz. :)

19 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik, néztem is hogyan készül, de elképzelni sem tudom, pedig szeretném, az meg hogy egy este elkészül... gratula.

    VálaszTörlés
  2. Hűű, de ötletes..Tetszik nagyon.:-)

    VálaszTörlés
  3. Nagy vagy Hajni! Mik nem jutnak eszedbe! :)))

    VálaszTörlés
  4. Bűbájos, fantasztikus, szenzációs!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik az ötlet, remélem, rájövök, hogy kell csinálni. Nem bánod, ha próbálkozom?

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó lett, gratulálok!!!!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm a dicséreteket. Nem egy nehéz falat, de tényleg. Egyedül a kezdeti "bogozása" kicsit körülményes. De ha eltalálod pontosan, hogy merre kell átbújtatni, onnan már sima peyote. Úgyhogy hajrá lányok, akinek tetszik bogozzon. :D

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó kis minta kerekedett belőle! :-)

    VálaszTörlés
  9. Szia Hajni! Annyi sok szépséget készítettél mostanság! :) Gyönyörűűű mindegyik! Idő hiányában szenvedek mostanában, ezért nem írok mindegyikhez! Remélem nem haragszol érte! :)
    Kérlek nézz be hozzám, van egy ajándékom Neked!
    Puszillak! :)

    VálaszTörlés
  10. Hajni, én is szeretnélek megajándékozni egy díjjal, kérlek, nézz be hozzám! puszi!

    VálaszTörlés
  11. Tiszi ez bombasztikus,szivesen fűznék en is ilyet,ahogy nézem ezt hasonlóan kell majd mint a kelta csomót ugye??le vagyok nyűgözve munkáidtól....,áldott emberke vagyo...csodálod vagyok

    VálaszTörlés