Oldalak

péntek, július 29

Kristály-fehér Gyopár


A bronzos Gyopár azonnal "elkelt" ahogy kikerült a blogra. Móni barátnőm csapott le rá. Majd megrendelte mellé a kristály-testvérét is. :) Hát itt van. Nem szeretem a csillogós ékszereket, de ő még nekem is tetszik. :)

Természetesen minden hozzávaló a boltomból van. :)

kedd, július 26

Újra Hágár karkötő



Még volt jó pár maradék swarovskim, ezért most azok kerültek bele. Mondtam, hogy lesz még belőle. :) Igaz, az alapja elég idegölő, de a végeredmény megéri. Nekem. :)

Természetesen ehhez is megtaláltok mindent a boltomban. :)

péntek, július 22

Hágár karkötő



Pár napja láttam egy medál képét amiből egyszer csak felötlött ez a karkötő a fejemben. 2 napja dolgozom rajta, hogy megfűzzem azt amiről álmodtam. Még lesz másik is. :)

A maradék préselt golyóim mentek bele és egy fél zacskó magatama. Meg majdnem egy egész zacsi 3 mm-es kocka. ;)

csütörtök, július 21

Türkiz Kozima másként



Megint elővettem egy régebbi fűzésemet és most kipróbáltam másként, más alapanyaggal megfűzni. Az eredeti Kozima fánkokkal lett megfűzve, most préselt golyót és 4 mm-es lencsét fűztem bele. Most kockább lett. :) És a díszítése is másként lett emiatt. A képek megint nem tökéletesek, mert a golyók világos menta színűek, szürkés türkiz fantázianevűek. Az alatta levő bogyó azért lett, hogy a maradékokat elfűzzem!

Természetesen az alapanyagokat megtalálhatjátok a boltomban. :)

kedd, július 19

Fehér Etel


Fehéret még mindig nem tudok fotózni, ez van. Szóval kérésre készült. Mivel nem találtam 6 mm-es szalmagyöngyöt, ezt most 9 mm-essel fűztem. Jelentem azzal is lehet. :) Egy plusz lépést kell beiktatni és ugyanolyan szépen áll mint az "eredeti". :) És az életben baromira telt fehér, nem ilyen szürkés. Még nekem is megtetszett. :D

Szokás szerint: a hozzávalók megvehetők a boltomban http://www.tiszigyongy.hu



Annamuczi hatására kiteszem azt is amit fekete háttérrel fotóztam. :) Ez sem élethű. Biztos, hogy jót tenne nekem egy fotótanfolyam. Csak ugye a bolt és a 3 gyerek mellett már csak ez kellene... Úgyhogy a fotók maradnak ilyenek. Bocsánat. :(

hétfő, július 18

Agnéta lilában


Még tegnap elkezdtem ezt a medált. Vettem ugyanis egy lila blúzt és semmi lila nyakláncom nem volt. Így elővettem egy régi mintámat, az Agnétát és elkezdtem fűzni. És micsoda szerencse, hogy ma reggel megérkeztek a szirmok is hozzá. ;) Mert ezek az ametisztes szirmok kifogytak és újra rendelni kellett. Tudták, hogy mára kell megérkezni. ;)

vasárnap, július 17

Szirom mánia: Gyopár


Ha valakinek ennyi szirom megy át a kezén (sok szín, számolás, csomagolás) akkor óhatatlanul elkezd vele kombinálni. Velem is ez lett. Pedig az elején azt hittem ellen tudok állni. De legalább színeiben magamhoz igazítottam. Nem minta után mentem, csak tudtam, hogy szirmot és magatamát is fel akarok használni. Úgyhogy ez lett. :)

péntek, július 15

Flávia medál



Mára befejeztem az előző szállítmány csomagolását, így adtam magamnak egy szabad délutánt. :) És mivel kellett nekem valami barna-fehér, hát eszerint vettem elő a gyöngyeimet. Van benne rizs, fánk, magatama, stb. Mindet megtaláljátok a boltomban.

hétfő, július 4

Etel



Volt időm mostanában fűzni. Olyan jó érzés volt, hogy el sem hiszitek. :) Kicsit untam a több kiló gyöngy kicsomagolását (bár nem panaszkodom, mert én legalább végig tapogathattam mindegyiket ;) :P ), így egészen jó volt kicsit mást csinálni. Lesz ennek a virágnak kicsit más változata is, csak ahhoz még párszor ki kell bontanom és újragondolni. De ő most minta formájában megvehető a boltban is.

vasárnap, július 3

Donáta medál



Megint csak egy medálka. A webboltos gyöngyeim maradékai itt állnak előttem és sajnálom őket csak úgy eltenni "jobb" napokra. Hát gondoltam felhasználhatnám őket valamire. És ők ilyen medál akartak lenni. :) Van benne rombusz, préselt csepp, fánk, golyó és egy csomó kása. :)

péntek, július 1

Rombuszrózsa nyaklánc




Tegnap kipróbáltam a tűimet. Gondoltam, akkor már megnézem, hogy ki tudok-e találni valamit a rombusz gyöngyökkel is. Szerintem mindkettő tervem sikerült. :) A tűk még 4x is átfértek a kiskásákon, a rombuszok meg jók lettek a virág belsejében. :)
Campos bogyót fűztem mellé, mert Kriszta kíváncsivá tett vele. És valamiért ugyanúgy, aszimmetrikusra sikerült a nyaklánc mint amilyen az övé!