kedd, december 3

Gyűrű sokadalom :)

 Amikor a saját kígyószem gyűrűmet fűztem, akkor Kati és Zsuzsa is fűzött 1-1 darabot maguknak. Kati elhozta egy következő találkozásra az övét, hogy neki milyen sikerült és én felvettem és le se kellett venni, mert Kati nekem adta. :D Mert nekem egy szerelem az ilyen nagy gyűrű :P Tehát úgy nézzétek, hogy ezt Kati fűzte, de már az enyém!
Ugyanaznap megint gyűrűt fűztünk. Ellad Malina mintájából. Egymásnak adtunk tanácsokat a színeket illetően és utólag úgy döntöttünk, hogy az egymásnak adott tanácsokban benne voltunk magunk is. Nekem a Zsuzsa által fűzött kristály AB2x-es, rózsaszínes tetszett nagyon, neki meg az én békazöldesem. Így csere-bere lett. :) Enyém lett a rózsaszínes, ő meg megkapja (mert akkor én nem végeztem a sajátommal, ő gyorsabb volt) az én békámat :) 
 És megint gyűrűre fájt a fogunk a következő fűzésünk alatt is. De ez most csak a dokumentálás miatt kerül fel a blogra: volt ilyen is. Ugyanis nekem nem tetszik. Nagyon nem. Szóval ollót neki. :) Ellad Hera mintája egyébként!
Itt meg együtt az elmúlt 1 hónap gyűrű gyűjteménye :) Szeretni valóak. Így együtt nézve őket, még a Hera sem taszít annyira. ;)
Nagyon szépen köszönöm Lányok a gyűrűimet :D

4 megjegyzés:

 1. Hajni, viseld egészséggel!! És én nem bontanám le a Herát! Kár lenne érte nagyon!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó ez a békazöld sokadalom!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép mindegyik és felemelem szavam Héra megmentéséért!

  VálaszTörlés
 4. Micsoda kollekció, nagyon szépek!

  VálaszTörlés