Oldalak

szombat, augusztus 24

Herta medál

 Mert szeretem a virágokat. És mert szerettem volna megmutatni, milyen egyszerű egy "csillagos" befoglalást csinálni egy rivolin. :) És persze, mert szeretem a virágokat. :)







Természetesen a minta a csatornán elérhető ITT.
És van már egységcsomag is hozzá (a narancsoshoz igaz Swarovski rivolival)
ITT.


szerda, augusztus 21

Gyantaságaimról

 Azt még itt, ezen a felületen nem írtam, hogy 4 éve kipróbáltam az ékszergyanta öntést. Sajnos, itt Hollandiában, még nem sikerült egy saját zugot kialakítani, amire rázárhatom az ajtót, hogy a gyanta párolgást ne szívjuk be. Így itt, csak UV gyantából készítek apróságokat. Például ilyeneket.





De még sok minden mást is találtok a webboltomban ékszergyantából készítve, csak nézzetek körül.


vasárnap, augusztus 18

Illa medál újra és videón

 Kicsit több mint 8 éve találtam ki ennek a medálnak az alapját. Ott nem chatont használtam, hanem 12 mm-es rivolit. De már akkor éreztem, hogy lehet ezt másképp is. Úgyhogy most nekiálltam és kísérleteztem egy sort. És egy ilyen nagyon csillogós végeredménnyel már elégedettebb voltam :)

Az eredeti bejegyzésemet ITT találjátok!








A mintája a csatornámon elérhető ITT
És persze van hozzá egységcsomag is, ha esetleg nincs kedved összeválogatni a hozzávalókat. Az egységcsomagokat ITT találod.


csütörtök, augusztus 15

Hosszú bojt fülbevaló, azaz Fringe fülbevaló :)

 Nézegettem a blogot, hogy vajon melyik ékszeremet nem mutattam még. És láttam, hogy például ezt a fazont még nem láttátok. Pedig elkészítési videót is csináltam már hozzá.

Szerintem gyorsan és egyszerűen elkészíthető, csak nem szabad elfelejteni számolni közben :D 







Az elkészítési/minta videóját ITT találjátok.


szombat, augusztus 10

Peyote karika fülbevaló

 Csak egy karika. De azért a széle csillog. Próbáltam ezt az alaptehnikát megmutatni videón, hogy nem egy ördöngősség. Remélem sikerült.




Megfűznéd?
Itt a mintája.
És itt vannak hozzá még egységcsomagok.


szombat, augusztus 3

Alinka, kicsit másképp

 Emlékeztek, a legalább 12 éve fűzött, Alinka medálomra? Már akkor is volt 1-2 extra variációja, mert nem mindig sikerült egyforma nagyságú ásványt vennem hozzá. Most lett egy újabb variációja. Ez most nagyon tetszik.






Megfűzhetitek ti is a videóm alapján és ha szeretnétek hozzá egységcsomagot (esetleg nincs hasonló ásványotok) akkor azt keressétek az Etsy boltomban.