Oldalak

szombat, június 22

Cseppes gyűrű

 Volt egy kérés (még régebben, de lassan haladok a videófeltöltésekkel), hogy csinálnék-e esetleg egy nagyon egyszerű fűzést is? Hát persze! Ti tudjátok, remélem sokan, hogy szeretem az extra kéréseket, mert szeretem a kihívást. Szóval kitaláltam egy nagyon nagyon nagyon egyszerű virágot, amit aztán gyűrűként fejeztem be. 

De persze ti felhasználhatjátok a virágot akár medálnak is.





Ha megfűznétek, akkor a mintát ITT találjátok.

szerda, június 19

Bojt fülbevalók

 Nem mostanában készültek, de megmutatom nektek őket, mert nem mutattam még :D Kedvenceim amúgy, mert bíbelődősek. Egy fülbevalót (én, aki már sokat sokat fűztem belőle) 6 óra alatt készítek el. Ez nettó idő. Tehát nincs benne a színkeresgélés, pakolás, stb. De olyan cukik, hogy nem bírom abbahagyni és újabbat és újabbat készítek. 

És most csak párat mutatok, nagyon sok más színt is készítettem. Ha érdekel a többi, látogass el az ékszerboltomba és nézd meg őket.

A link a képek alatt lesz.




A többi ékszeremet itt nézheted meg:


szombat, június 15

TriStar medál

 Ez is egy régebben készült medálom, amit újrafűztem és le is videóztam, hogy ha megfűznétek, tudjátok hogyan kell.





Ha megfűznétek, ITT a minta.

A régebbi ékszert, meg itt találjátok.

Van olyan kedvenc ékszeretek tőlem, aminek a mintájára kíváncsiak vagytok még?

szombat, június 8

SlingRing, azaz Dr Strange gyűrűje

 Belekeveredtem (szándékosan!) egy youtube-os kollaborációba, aminek a témája a Fantasy volt. Hosszas gondolkodás és kísérletezés követte a dolgot. Akkor követtem el azt a sok apróságot, amiről kb egy hete írtam nektek. Most megmutathatom, hogy pontosan milyen ékszert találtam ki.

Nem tökéletes replika, mert bár megtehettem volna, hogy a peyote csíkot úgy "szinezem", hogy jobban hasonlítson, de a cél az volt, hogy egy dupla gyűrűt fűzzek, ami hordható is és mégis eszedbe juttatja a filmbeli ékszert.

Nekem tetszett a folyamat és tetszik az ékszer.




Ha megfűznéd, akkor nézd meg a videót ITT