Oldalak

szerda, szeptember 21

Nyereményjáték!

Kedves gyöngyékszer kedvelő közönségem

Arra gondoltam, hogy megörvendeztetek valakit egy általam készített ékszerrel. Na, de nem csak úgy, hogy felajánlok egyet és akit a gép kisorsol, viszi. Gondoltam teszek bele egy kis csavart és rátok bízom, hogy melyik ékszeremet akarnátok megnyerni. 
Három nyakláncot fogok felajánlani, de végül csak egyet lehet majd megnyerni.

1) Az elsődleges feladat az lesz, hogy kiválasszátok, hogy melyik legyen ez az egy. Az első lépésnek ez lesz a menete: A Tiszigyöngyékszerek Facebook oldalamra feltöltök három képet. Lájkold azt, amelyikért szeretnél majd ringbe szállni. Amelyik kép a legtöbb lájkot kapja, az fog indulni. Tehát mutasd meg a képeket ismerőseidnek is, hátha besegítenek a kellő mennyiségű lájk elérésében. A lájkok gyűjtését vasárnap, 2016.09.25-én este 20 órakor zárom.

2) A második lépcső a valódi játék:
Hétfőn, 2016.09.26-án indul a valódi nyeremény játék azért az ékszerért, amit lájkokkal előzőleg kiválasztottatok. A játékban azok fognak részt venni, akik kommentbe írnak akár egy karaktert is. Bárki kommentelhet, az is, aki nem lájkolta az első lépcsőben az induló ékszert vagy az is aki csak most csatlakozott a játékhoz! A játék zárásakor a kommentekben szereplő neveket a sorsolós applikáció kilistázza és kiválasztja a szerencsés kommentelőt. A kommenteket vasárnap, 2016.10.02-án este 20 órakor zárom. A sorsolás eredménye még aznap 21 órakor ki lesz posztolva a Facebook oldalra és ide, a blogra is. Még aznap este igyekszem felvenni a kapcsolatot a nyertessel.

Fontos: az ékszert csak Magyarországi címre postázom ingyenesen! Ha valaki külföldről ír kommentet és nyer, úgy a postázás költsége őt terheli! 

A nyeremény játékban ezek az ékszerek fognak szerepelni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése