kedd, augusztus 17

Keltás táskalógó


Tegnap firkálgattunk a kicsivel és az jutott eszembe, hogy gyerekként mennyi olyan rajzot tanultam amit egybe kellett lefirkantani, anélkül, hogy felemeld a tollat. Versenyeztünk a testvéreimmel, hogy ki tudja több féle képpen lerajzolni pl. a házikót, vagy gyorsabban ezt a csillagformát. És beugrott, hogy milyen szépen meg lehetne ezt fűzni. :) Úgyhogy este, amikor végre csend lett, megfűztem. Mivel kicsit kicsi lett, medálnak nem való, fülbevalót meg alig hordok. Így a táskám dísze lesz. :)

19 megjegyzés:

 1. Nekem nagyon tetszik, néztem is hogyan készül, de elképzelni sem tudom, pedig szeretném, az meg hogy egy este elkészül... gratula.

  VálaszTörlés
 2. Jujujuj, de jóóóóóóóóóóóóóóó!

  VálaszTörlés
 3. Hűű, de ötletes..Tetszik nagyon.:-)

  VálaszTörlés
 4. Nagy vagy Hajni! Mik nem jutnak eszedbe! :)))

  VálaszTörlés
 5. Bűbájos, fantasztikus, szenzációs!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon tetszik az ötlet, remélem, rájövök, hogy kell csinálni. Nem bánod, ha próbálkozom?

  VálaszTörlés
 7. Nagyon jó lett, gratulálok!!!!

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm a dicséreteket. Nem egy nehéz falat, de tényleg. Egyedül a kezdeti "bogozása" kicsit körülményes. De ha eltalálod pontosan, hogy merre kell átbújtatni, onnan már sima peyote. Úgyhogy hajrá lányok, akinek tetszik bogozzon. :D

  VálaszTörlés
 9. Nagyon jó kis minta kerekedett belőle! :-)

  VálaszTörlés
 10. Szia Hajni! Annyi sok szépséget készítettél mostanság! :) Gyönyörűűű mindegyik! Idő hiányában szenvedek mostanában, ezért nem írok mindegyikhez! Remélem nem haragszol érte! :)
  Kérlek nézz be hozzám, van egy ajándékom Neked!
  Puszillak! :)

  VálaszTörlés
 11. Hajni, én is szeretnélek megajándékozni egy díjjal, kérlek, nézz be hozzám! puszi!

  VálaszTörlés
 12. Tiszi ez bombasztikus,szivesen fűznék en is ilyet,ahogy nézem ezt hasonlóan kell majd mint a kelta csomót ugye??le vagyok nyűgözve munkáidtól....,áldott emberke vagyo...csodálod vagyok

  VálaszTörlés